Connect with us

Viral

“Sebab itu orang kita jangan mudah percaya dengan geng2 acah ustaz ni…”

Hampa pernah dengar/terfikir pasal Ustaz atau orang-orang alim yang terlibat dgn kes rogol, kes liwat, gangguan seksual ? Sorang BILAL MASJID, melakukan gangguan seksual. YA BILAL MASJID YA, YANG DOK LAUNG SERUAN AZAN TU !! Mai aku cerita.

Okay first of all, aku nak buat thread ni bukan nak bukak aib siapa siapa. Orang alim ka orang tak alim ka, sama ja ada nafsu, ada perangai setan masing masing. Kita bukan maksum. We are sinners. Ambik buat pengajaran/iktibar, always be careful. Zaman sekarang semua tak selamat

Since sekarang banyak sangat kes rogol, liwat, sexual abuse, sexual harassment within children. Most of them comes from a religious background, Cikgu Tahfiz & Uatads. I will share what the BILAL have done to my sister. She’s 8 year old, she doesn’t know what sex is all about

Bilal ni dulu guru Quran aku. Dia mmg power, garang nak mati. Ajar pakai rotan, salah tibai tangan. Pernah ligan aku dengan tali pinggang sebab aku salah baca lepas tu kurang ajar dgn dia. That’s my old story. Mak aku dalam eddah haritu. So bilal ni duduk selang 2 buah rumah ja

Mak aku stop kan adik aku dari tempat mengaji lama, sambung dekat bilal ni. Kami dok panggil dia ‘Ustaz’ lah dari kecik. Mak aku, kakak aku dgn aku pun setuju naj bagi adik aku belajar dekat Ustaz ni. Adik aku pun selalu jugak duk pi rumah ustaz ni, duk main dgn anak bongsu dia

Kira dari kecik la dok mingle around them, dari lahir. Sbb berjiran kan. So dah mak aku hantar dia dekat situ. Okay ja belajar, dia puji adik aku mengaji bagus, lancar, budak bijak ni. Ok la kan.

Nak jadikan cerita, one day ni adik aku balik bagitau mak aku. “Abah cium pipi tadi. Habih mengaji dia panggil dia cium”. Oh ya adik aku mmg panggil dia Abah sebab terikut dgn anak bongsu dia dulu panggil Abah. Selang sehari bini dia mai, mak aku tanya la awat ustaz buat camtu

Bini dia kata “ustad saja kot, dah dia pandai baca”. Mak aku dengar camtu ha macam ok la maybe betul la sebab adik aku pandai mengaji. Then selang lagi beberapa hari, lepas habis mengaji dia cium mcm haritu jugak lepastu peluk adik aku ni. Adik aku balik cerita jugak dky mak aku.

Selang lagi tiga hari bini dia mai lg, mak aku bagitau la haritu adik aku balik ngaji bagitau Abah peluk, Abah cium dia. (Abah refering to that Ustaz la). Pastu bini dia cakap Sbb dia pandai mengaji, Abah dok habaq jugak dekat kak. Ah lagipun dia peluk la kawan dah takdak bapak”

Maksud si bini dia ni, ustaz ni peluk la nak bagi konon nak bg kasih sayang seorang Ayah. Since my dad baru meninggai. Ok la fine takpa mak aku ok tapi still ada la syak wasangka sebab tak pernah pernah la dengar dia buat macam tu kan.

Bini dia tak tahu sebab bini dia keluar dgn anak perempuan dia pi tempah baju la, pi ambik si bongsu tu sekolah la, pi tesco lah. Lama sikit lepas tu, adik aku pi mengaji macam biasa. Elok habis ja mengaji, dia panggil adik aku suruh duduk atas riba dia. Adik aku pun duduk la

Elok duduk, dia peluk adik aku dari belakang. Lepastu dia suruh adik aku bangun menghadap dia. HE KISSED MY SISTER’S LIPS !!! Adik aku pun buat a reflect action dengan kata “Apa Abah ni?” Lepastu dia like meraba her breast. Dia montel je, bukan ada the actual breast pun lagi kot

Lepas dia raba breast dia raba alat sulit adik aku dia pegang pegang lepas tu dia tanya adik aku “Sedap dak ? Syok dak ? Rasa apa ?” Lepastu adik aku ni pun kata “Awat yang pelik sangat Abah ni” terus dia capai beg lari keluar. Mujur dia pandai buka kunci rumah depa

Lepastu adik aku lari balik rumah, adik aku bagi salam, mak aku buka pintu. Dia masuk senyap ja tak cakap apa apa. Macam biasa mak aku akan bertanya, macam mana mengaji harini ? Ubah muka surat tak ? Ibu ada tak ? (Refering to his wife). Dia jawab “ibu takdak”.

Mak aku tanya lagi, “Abah marah hang dak ? Hang baca elok dak?”. And she started to meyebik tau dak. My mom terus pi dekat dia my mom ask what happened ? Ustaz marah ka ? Ustaz pukul ka ? Mak aku tekan tekan tekan sampai lah dia cerita apa yang ustaz tu buat dekat adik aku ni

Thank god mak aku dah pesan siap siap, bahagian bahagian badan ni orang takboleh pegang, kalau ada sapa sapa pegang bagitau mak. Lepastu cikgu PJK dia pun ada bagitau dlm kelas bahagian badan ni semua takleh pegang, hanya mak saja boleh tengok dan boleh pegang

Syukur Alhamdulillah jugak nothing bad happened. It’s important to EDUCATE YOUR CHILDREN ON THE RIGHT AND THE WRONG THING. SO THEY WOULD NOT FEEL GUILT TO TELL IF ANYTHING HAPPENED TO THEM. They will feel secured to tell you things like that.

Jgn ingat perkara ni taboos ok wahai parents dkt luar sana !! Yang dah ada anak perlu educate anak masing2 yang baru nak kahwin pun ingat dah ada anak nanti tell them about this. They should know this. They know nothing, orang suruh dorg masturbate kan pun dorg tak tahu itu apa !

Lagi satu do not trust people, even kami kenai dgn si Ustaz durjana ni dah bertahun-tahun, dia tetap buat benda keji ni. Dia tak fikir pun yang adik aku ni anak yatim. Jadi ustaz sia-sia ! Cikgu ka, Bapak sedara ka, sepupu ka, ustaz ka, siapa siapa sahaja pun JANGAN PERCAYA !!

Doesn’t matter anak tu lelaki @ pompuan, dua dua kena tahu when people touch these part(s) of ur body it is a crime. They need to report you. Paling bagus dkt mak lah, paling anak rapat kan. Lelaki pun dah banyak kes kes liwat. Kadang umur 10 tahun, liwat tu pun depa taktau apa.

Anak bini sendiri suruh tutup kalau boleh muka ni pun nak tutup. Takleh pakai jeans, takleh pakai track suit, tudung kena labuh la takleh make up la. Tahu la kot yang species macam dia gatai peliaq ni berlambak nak terkam anak bini dia. Dekat anak orang buat takpa. Haramjadah !

When this happened to me, i started to realize that these kind of people exist in this world. Tak sia sia cerita Nur tu tayang, aku rasa we should legalise that kind of drama/telemovie to be shown in Malaysia. So we cannot 100% trust people, even if he’s an Ustadzzzz

Sumber : Salemen

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending