Connect with us

Selebriti

“Seimbang dunia & akhirat.” -Ligat menari, Azad ingatkan anak jangan lupa pergi kelas mengaji

Jika sebelum ini anak sulung kepada pelakon Azad Jazmin dan Eira Syazira, dikenali kerana keletah lucunya apabila sering menjadi bahan usikan ayahnya yang suka menyakat.

Namun, kali ini Ammara Sofea Rose mencuri perhatian netizen apabila memperlihatkan skill menarinya, bukan main lenggok lagi dia menari bak penari profesional.

Ayah hang give up terus nak joget sama

Video yang dimuat naik ibunya, pelakon Eira Syazira memaparkan aksinya sedang menari bersama bapanya tetapi yang lucunya, si ayah seperti tidak boleh mengikut rentak tari Ammara yang begitu lincah mengikut retak muzik.

Owhh banyak lagi video dia menari, keke challenge pon ade

Joget2 jugak, mengaji jangan lupa nak

Pun begitu, walaupun sibuk menari Azad masih mengutamakan pendidikan agama buat anak perempuannya itu. Menerusi perkongsian di IG Azad pula, selain menjalani kelas menari di twenty2studio Ammara jugak menghadiri kelas mengaji.

Menurutnya, dia mahu Amarra mendapat didikan yang seimbang  dunia dah akhirat.

Dah macam penari profesional gitu

“Amboi dik macam penari profesional!” Rata-rata netizen memuji kebolehan Amara menari dan ramai juga mengatakan bahawa jika diasah bakat boleh pergi lebih jauh.

Ada potensi pergi jauh

Amara join kelas menari rupanya

Bukan main melentik lagi badan dia

Kalah bapa dia, lepas ni Amara lagi popular dari pak Azad la

Sumber : Instagram Eira SyaziraAmmara Sofea Rose, Azad Jazmin

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending