Connect with us

Selebriti

Selamat terima zuriat ke-4, Zaquan Adha belikan Ayu Raudhah kereta mewah

Setelah selamat melahirkan putera lelaki pada 14 Februari lalu, pemain bola sepak Zaquan Adha memberi penghargaan buat isterinya, Ayu Raudhah dengan menghadiahkan sebuah kereta.

View this post on Instagram

Allah Hu Akbar !! Syukur ayu telah selamat melahirkan anak ke 4.. it’s a Boy Alhamdulillah… setiap anak ada rezeki nya dan Pengalaman setiap anak lain2 apapun Alhamdulillah Di permudahkan urusan bersalin harini, rezeki sekejap je sakit dh bersalin xsempat Doctor sambut.. kali ni betul2 rasa turun tanda ,pecah ketuban , & contraction.. bukaan 3 cm -10 cm 1 jam lebih ja,maybe dah ank ke 4. Seblum ni baby girl mmg la senang, sblum tu 2boys dgn epidurals so xsempat nk rasa sakit. 😋Suami kalau bole sumua ank dia nk suruh I ambik epidural dia x sanggup tgk ayu sakit. kali ni Allah bg rasa dan menikmati experiences besalin betul2 sama mcm org lain cuma cepat n sakit sekejap bersama org tersayang suami n mama bergilir gilir dkt labour room.😘😍 Tq sayang sentiasa ada utk ada utk I @zaqone_08. Mama of course mak sanggup buat apa saja utk anak2 dia.. betul2 dak?! Kita belum tentu lg ada utk mak kita. Erm.. kami xpernah merancang pun pasal Anak sesungguhnya Rancangan & Kurniaan Allah yg terbaik ,sentiasa bersyukur.. 🙏 semoga Anak2 ku menjadi anak2 yg soleh Dan solehah dan menjadi ladang pahala dan rezeki. Amin ya robb. Pelengkap keluarga Zaquan Ayu🥰

A post shared by Ayuraudhah_7 (@ayuraudhah_7) on

Perkara itu dikongsi oleh seorang jurujual kereta di laman sosial Instagram yang menguruskan pembelian kereta Toyota Vellfire berwarna hitam itu.

“Berkat rezeki Allah, saya dapat berurusan dengan @zaqone_08 harimau malaya pemain bola Kedah. Urusan yang sangat-sangat mudah, melalui Whatsapp & panggilan sahaja.

“Kereta tak tengok, Whatsapp gambar sahaja. Terima kasih Zaquan Adha kerana mempercayai kerja saya & khidmat saya untuk membeli kereta baru beliau..

“..bagi dihadiahkan kepada isterinya yang melahirkan anak keempat,” tulis jurujual tersebut.

 

 

 

Aidil dan Ayu mendirikan rumah tangga pada 21 Januari 2011 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Muhammad Aisy Qaiser, Muhammad Aisy Aryann, Laura Zuleykha dan Muhammad Aisy Al Khaliq.

 

 

Sumber : Hafis Naserr

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending