Connect with us

Branded Content

Sempena perayaan Krismas, Carlo Rino buat sale kawkaw di Lazada

Tahun ni banyak kali dah terlepas SALE, lepas satu, satu. Tapi kalau boleh nak jugak self reward sebagai penutup tahun 2018. Nak shopping, tapi takot over spend? Jangan risau, 12.12 ada sale besar-besaran gais!

Nak pergi mall tapi takut sesak-sesak pula. Sekarang semuanya senang, korang boleh shopping online je, sekarang semuanya dihujung jari. Nak shopping handbag, kasut mahupun aksesori yang murah dan berkualiti, shoppinglah Carlo Rino di website lazada.

Sale sehingga 70%

Bersempena pada 12.12 ini, Carlo Rino akan mengadakan sale besar-besaran diskaun sehingga 70% untuk kesemua barangan berjenama Carlo Rino di website Lazada. Jangan lepaskan peluang ini.

Carlo Rino merupakan salah satu brand yang tengah meletops dan sesuai untuk gaya yang trendy dan barangan yang berkualiti tinggi. Kalau korang nak tau, brand ini telah pun berkembang ke serata dunia sehingga pasarannya melebihi 60 buah negara.

Korang boleh dapatkan handbag Carlo Rino serendah RM99 sahaja! Harga yang jauh lebih murah berbanding shopping di outlet. Alang-alang tengah minum kopi sambil duduk-duduk depan TV tu, korang tak perlu rushing, hanya shopping dihujung jari.

Dapatkan kasut Carlo Rino dapatkan bermula dari harga RM39 sahaja!

Kasut-kasut Carlo Rino merupakan salah satu kasut yang selesa untuk dipakai, sesuai untuk kemana-mana sahaja dengan gaya dan stail yang terkini.

Kini korang boleh self rewards dengan tanpa rasa serba salah, sebab harga yang sangat berbaloi sebagai penutup tahun 2018 ini.

Voucher bernilai RM50

Bukan itu sahaja, selain dari diskaun sehingga 70%, korang juga boleh tebus voucher yang bernilai RM50. Hanya tekan link ini dan korang boleh tebus voucher tu! Bermula hanya pada 10 sehingga 12.12 sahaja tau.

Sekarang tak perlu nak risau dah, boleh shopping puas-puas!

Hanya tekan link ini 

 

 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending