Connect with us

Selebriti

“Sikit betul derita..” – Mati dibunuh isteri, ramai tak puas hati ‘ending’ Ustaz Hamadi

Fenomena drama Nur 2 menutup tirainya malam tadi dengan pengakhiran bahagia apabila menyaksikan Nur dan suaminya, Ustaz Adam bakal menimang cahaya mata.

Manakala watak antagonis, Ustaz Hamadi lakonan Azhan Rani yang sering menjadi tumpuan penonton pula mati dibunuh isterinya, Aishah akibat ditikam bertubi-tubi.

Pengakhiran Ustaz Hamadi

View this post on Instagram

Ecah bahagia walaupun disebalik tirai…Maafkan Ecah bang..Org yg Ecah sayang hujung nyawa di tangan Ecah..Ecah dah tak mampu…itu yg korang nak Ecah buatkan..korang penah terpikir?..akak pun tak penah tpikir tp itulah hebatnya idea abam @budakijat..sb itu sabar..Ecah pasti btindak..hambek kaw bunuh tanpa niat terus nak tgk full tikam kena tgk kat iflix…kt tv bahaya..sekali je tikam lepasss… nak tulis caption panjang2 tak mampu lagi…sebak..syg Ecah weh..tima kasih semua yg menonton..sapa yg maki Ecah,Ecah dah maafkan..Ecah happy naw..puas atau tidak dengan akhirnya..itulah akhirnya..atas nama Allah Ecah luv #familynur.. tak tersebut satu2… sayang semua…Lillahitaala🥰 @budakijat @fazli_radiusone @azhan_rani @aamyrarosli @syafiqkylez @fatimahabukar @jalaludinhassan @therajaatiqullah @azarazmi @eyra.hazali @jijiezainal @imanali71 @rienadiana_ @mathnirazak7 @kunamuzani @sefikkhair @onechinoiz_studios @ucheefukada @hakhisham @dramaradiusone @dramasangat #familynur🥰

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Insiden tersebut berlaku ketika Ustaz Hamadi ingin merogol Suraya, seorang gadis yang percaya dengan kata-kata manis lelaki itu.

Ustaz Hamadi & Suraya

Rata-rata penonton menarik nafas lega apabila setelah lama menunggu balasan, Ustaz Hamadi akhirnya mati di tangan isteri dan berharap agar dia tenang di sana.

Alhamdulillah! Lega

Ustaz dah pulang ke rahmatullah

Takde sambungan dah

Semoga tenang di sana

Akhirnya mati!

Puas hati aku!

Dah la tak sempat taubat

Boleh buat tahlil arwah!

Walau bagaimanapun, terdapat juga penonton yang tidak berpuas hati kerana pengakhiran dan derita Ustaz Hamadi agak sedikit dengan dosa yang dilakukan di atas muka bumi.

Nak tengok hang terseksa!

Senang betul mati

Tak puas hati!

Kes lain tak selesai lagi

‘Ending’ cepat sangat

Mati kena bunuh je?

Sikit pulak derita

Biasa kan orang jahat…

‘Ending’ tak best!

Selain Azhan Rani, drama arahan oleh Shahrulezad Mohameddin itu turut dibintangi Syafiq Kyle, Amyra Rosli, Datuk Jalaluddin Hassan, Fatimah Abu Bakar, Azar Azmi dan Raja Atiq.

Sumber : Azhan Rani

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending