Connect with us

Selebriti

“Silap saya kerana terlalu sayangkan Aliff…” -Bella Astillah keluarkan kenyataan, mulai tawar hati dengan perkahwinan

Hari ini hangat mengenai isu penyanyi dan juga pelakon tinggi lampai yang telah didakwa berlaku curang terhadap isterinya untuk kali kedua. Menerusi muat naik screenshot perbualan Bella Astillah dengan seorang individu yang tidak dikenali, Aliff dan Oktovia Manrose didapati telah pergi ke kelab malam pada larut pagi.

Aliff Aziz buat hal lagi…

Muat naik perbualan tersebut telah mendapat maklum balas daripada Oktovia dengan menjelaskan perkara tersebut menerusi IG story miliknya. Namun begitu, penjelasan daripada kakak kepada pelakon Aprena manrose ini telah dipadam susulan medapat kecaman yang hebat daripada netizen.

View this post on Instagram

Assalammualaikum, AND IT HAPPENED AGAIN. . . Sejak kes yang dulu, saya berikan peluang pada dia sebab setiap manusia buat kesilapan dan sebab saya pandang anak saya. But what I’ve been through korang takkan boleh imagine. Selepas Aliff habis shoot telemovie baru2 ni dia buat hal lagi dengan heroin yang bekerja dgn dia dlm tele tu. 2 hari sebelum habis shoot, dia dah start berkelakuan lain di mana dia dah tukar password phone dan bila saya paksa buka phone, dia buka tapi dia pandai dia dah delete whatsapp dia dengan heroin tu. Saya cakap dgn dia I’m not a kid kalau tak ada apapa kenapa perlu delete? So saya nakkan kepastian saya call heroin tersebut jawapan dia kepada saya “Ya Allah bella takde apapa pun, kenapa Aliff buat hal lagi ke? Boleh tak bagi Via jumpa dia Via nak cakap dgn dia ‘BACK TO ALLAH’ “ rupanya org yang nasihat dan comfort saya ni org yang sama2 pergi club dgn Aliff, menari2 peluk dan mabuk sama2. Saya bila solat saya minta Allah beri petunjuk tentang rumahtangga saya, tak sangka doa saya dijawab dengan begitu cepat. Sangat cepat. Saya terkejut. Terima kasih kepada Insan yg dm saya kalau tak, saya ni takkan tahu apapa hanya dgn Ayden je kat rumah. Ingat, hiburan dunia ni hanya sementara. Kepada Aliff; kalau awak rasa bahagia dgn kehidupan mcm tu dan dah jumpa pasangan terbaik yang awak rasa serasi boleh pergi club sama2 yang boleh jaga makan minum pakai awak, teruskan.

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Oktovia balas kenyataan Bella

Bella sudah tawar hati? Habislaa…

Menerusi sumber Berita Harian Online, Bella Astillah telah mengeluarkan kenyataan bahawa dirinya mulai tawar hati dengan perkahwinannya dengan Aliff. Selepas memberi peluang kepada artis kelahiran Singapura itu untuk berubah selepas berlaku curang kali pertama, kini Bella mulai pasrah jika perkahwinan mereka tidak dapat diselamatkan.

Bella turut menafikan menghalau Aliff daripada rumah selepas berlaku perselisihan faham antara mereka.

“Selepas syak sesuatu berlaku, saya memberikannya pilihan, sama ada untuk memperbaiki hubungan atau keluar rumah. Dia memilih untuk keluar rumah.

“Jika perpisahan menjadi jalan terakhir untuk perkahwinan kami, saya akur dan reda.”

“Tak sangka pula, ada pihak yang menunjukkan kebenaran mereka keluar bersama ke kelab malam, awal pagi tadi, di Bukit Bintang.” Ujarnya.

No komen…

Aliff pula selepas berjaya dihubungi hanya memaklumkan tidak mahu memberikan sebarang kenyataan buat masa ini.

“Saya tak boleh cakap atau komen apa-apa. Saya tak boleh fikir.”

Setakat ini, belum ada sebarang kenyataan rasmi daripada pihak Aliff Aziz dan juga Oktovia Manrose mengenai kontorversi yang melanda mereka.

Sumber : Berita Harian Online

 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending