Connect with us

Viral

Suami asyik layan video kereta, isteri hadiah Nissan GTR sempena hari lahir!

Kasih suami membawa ke syurga, sayang isteri kekal bahagia. Pasti harmoni dalam rumah tangga sekiranya pasangan saling menyayangi serta melengkapi antara satu sama lain.

Begitu yang boleh digambarkan kepada pasangan ini apabila seorang wanita membuat kejutan dengan menghadiahkan sebuah kereta Nissan GTR kepada suaminya sempena hari lahir yang ke-28.

Perkara itu dikongsikan di laman Instagram miliknya yang juga merupakan seorang pengasas produk kosmetik dikenali sebagai Yana Farida.

Alhamdulillah semua berjalan lancar…

View this post on Instagram

Alhamdulillah semua berjalan dgn lancar seperti yg dirancang. ahahahahha. happy birthday in advance sayang ❤️ @trmzzimhmd . birthday mizi 4/6/19 tapinye alang2 kereta boleh ambil awal, so buat la awal 🤣 se lagi birthday dia harini puasa esok dah raya. nak tggu bday dia takut tak terbuat. b betul2 tulang belakang luxeperfectcover. kalau b tak support syg dalam bidang ni, mungkin syg tak mampu lagi nak beli kereta NISSAN GTR ni b. byk sgt pengorbanan b untuk YANZICOSMETICS. ni hadiah syg kpd b tanda terima kasih sbb b tak pernah give up untuk menaikkan luxeperfectcover 😅 TQ sayang for everything ❤️ nantikan full video ye guys 😍😍😍 #luxeperfectcover #yanzicosmetics #10/05/19 . www.yanzicosmetics.com

A post shared by FOUNDER LUXE' COSMETICS (@yanafarida) on

Menerusi entri tersebut, Yana memberikan hadiah itu sebagai tanda penghargaan atas segala pengorbanan suaminya yang banyak membantu dalam menjayakan perniagaan mereka selama ini.

Tanda terima kasih sayang kepada B…

View this post on Instagram

Hari yg mendebar2kan tlh tiba. tiap hari selagi x slesai, debaran dia tiap saat terasa 🤣 . takut plan suprise utk husband x jadi 😭 Alhamdulillah ya Allah Kau permudahkan segala urusan ini. a big thanks to @danieridani n @zfrnrhm yg byk tolong i utk buatkan bnde ni menjadi ! 😅 n TQ to @afhamapang utk vdeo ni 😍 Happy Birthday 28th in advance b @trmzzimhmd . syg terpaksa celebrate awal dsbbkan jadual krja kite mmg padat. bday b harini puasa esk dah raya which is 4/6/19. mmg x terbuat klau nk celebrate tepat2 pd bday b. syg harap b suke dgn suprise syg ni 😅 Ni tnde terima kasih syg pd b. b ibarat tulang belakang YANZICOSMETICS. tanpa b, syg x kuat, syg x seberani skrg n LUXEPERFECTCOVER foundation x sehebat skrg. Terima kasih krn sggp tggl dgn krjaya yg b minat semata2 b nk tlg syg betul2 fokus utk teruskan bisnes ni. . Syg tau dh lama b idamkan NISSAN GTR. skrg syg dah jdkan ia realiti 😍 doh2 la malam2 duk buke video GTR berlumbe neh 🤣 nahh GTR dah depan mata ni ❤️ . Dah 2 tahun birthday b ddk dlm bulan puasa. masuk tahun ni dah 3 thn still dlm bulan puasa. n tahun sebelum ni syg x brkesempatan nak celebrate birthday b betul2. sbb b sibuk dgn jualan baju di ekspo2. kite nak jumpe pon x sempat kalau bulan puasa. dah 2 tahun syg merasa semua tu. pagi raya, peritnye rse b jd ZOMBIE sbb malam raya b x tido kire sale slme jualan sebln puasa n buat lelongan 🤣 yg berbezanya tahun ke 3 ni syg blh luang sepnjg masa syg dgn b, tahun ni b dah x perlu ddk di tapak booth. b dah byk usaha utk trus hidup selasa mcm skrg. syg tau b dah lme cuba cari hasil lain utk syg selalu disisi b dibulan puasa n raya nanti. (yes, my husband know how hard it is. bulan puasa jumpa time berbuka n sahur shje 😅 n lepas solat raya tidur sbb kepenatan) semua tu jd kenangan terindah b. syg usaha yg termmpu syg utk penuhkan keinginan b memiliki kereta idaman b. you deserve it sayang ❤️ . Tahun ni thn ke 3, diberi kesempatan utk celebrate birthday b brsme family b disisi. sblm ni serious Yana x pernah bg husband hadiah 😔 Alhamdulillah diberi peluang utk hadiahkan NISSAN GTR diusia 23 thn. TERIMA KASIH krn menjd SUAMI YG HEBAT n DADDY YG SGT PENYAYANG #luxeperfectcover www.yanzicosmetics.com

A post shared by FOUNDER LUXE' COSMETICS (@yanafarida) on

“Sayang tau dah lama B idamkan NISSAN GTR. Sekarang sayang dah jadikan ia realiti. Doh2 la malam2 duduk buka video GTR berlumba. Nahh GTR dah depan mata ni,” ujarnya.

Rakaman video berkenaan meraih lebih 1,000 tanda suka oleh pengikutnya yang rata-rata tumpang gembira selain mendoakan yang terbaik buat pasangan ini.

Semoga perkahwinan ni kekal hingga jannah…

Tahniah Yana!

Bestnya, semoga rezeki makin bertambah…

Menjengah ke ruangan komen posting tersebut, suaminya Tarmizi Mohamad turut meninggalkan ucapan terima kasih kepada isteri kesayangannya itu.

Terima kasih sayang…

Sumber : Yana Farida

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending