Connect with us

Selebriti

Tak lupa adat ‘nogori’! Ini sekitar majlis bertandang Fasha Sandha

Jika minggu lalu pasangan pelakon Fasha Sandha dan Aidil Aziz mengadakan kenduri kahwin di Perlis, hari ini berlangsung majlis bertandang di Rembau, Negeri Sembilan pula.

Lebih menarik kerana majlis itu berkonsepkan tradisional kampung dengan mengekalkan ciri-ciri adat negeri sembilan dimana pasangan berkenaan turut diarak menaiki tandu.

Bertambah seri apabila Fasha tampil mengenakan busana pengantin iaitu kurung moden kontemporari rekaan pereka terkemuka, Rizman Ruzaini.

Jom tengok antara koleksi gambar dan video dimuat naik di laman sosial Instagram oleh pihak terlibat serta tetamu yang dijemput hadir ke majlis tersebut.

View this post on Instagram

Harini majlis bertandang pulak~ thanks akak semua majlis akak panggil alha..thanks percayakan alha ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โค๏ธโค๏ธ sumpah atas nama ALLAH semua event bukan sponsor ye~ seperti desas desus menyatakan โ€œmemanglah die makeup semua event sbb sponsor๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โ€ sorryyyy~~ kak fasha ni sy mmg respect..xde mintak kurang xde nego~ semua berbayar ye ๐Ÿ˜๐Ÿ™๐Ÿป even product @alhaalfacosmetics_hq sy nak sponsor pun die xmo..sebok g outlet utk beli senyap2 tau~~ ayat die dlu yg sy igt โ€œkenapa xnk amik duit i? Igt ibu tunggal macam i xde duit ke ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โ€ kan dah kene carut ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ btw semoga bahagia selamanya โค๏ธ #aidilfasha

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa) on

View this post on Instagram

Pengantin Baru #AidilxFasha #AidilFasha

A post shared by AedyNely_souls (@orkidreal_) on

View this post on Instagram

#AidilxFasha #AidilFasha

A post shared by AedyNely_souls (@orkidreal_) on

View this post on Instagram

Fasha n aidil

A post shared by Malaysian creative Kukis (@pccreative_kukis) on

View this post on Instagram

Sweet couple @fashasandha @itsaidilaziz ๐Ÿ˜

A post shared by arniidris (@arniidris) on

Terdahulu, Fasha berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli pada 27 April 2012 namun bercerai empat tahun selepas itu dan dikurniakan dua anak iaitu Putra Rayfal Ramli serta Putri Raysha Jemaima.

Sumber : Instagram

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending