Connect with us

Selebriti

Tak malu cium adik-beradik, ramai kagum kasih sayang Fazley & Raf Yaakob

Tindakan penyanyi dan cef selebriti, Dato’ Fazley Yaakob mencium pipi adiknya Raf Yaakob membuatkan ramai netizen kagum dengan keakraban adik-beradik itu.

Menerusi laman sosial Instagram, Fazley memuat naik sebuah video dimana anak-anaknya memberi ucapan tahniah untuk Raf yang baru sahaja menimang cahaya mata ketika menunaikan solat Jumaat beberapa hari lalu.

View this post on Instagram

Harini Payish dengan Piyash seperti biasa solat Jumaat dengan saya , kebetulan Papadik mereka bersolat sekali walaupun dia sibuk dengan baby barunya . Payish dan Piyash belum berkesempatan untuk berjumpa dengan Papadik nya untuk mengucapkan tahniah, jadi di tepi masjid pun jadilah. Congratulations again Papadik and Mummy Rose @rafyaakob @mawarashid dari @payishpiyashpiyush dan @ellie_alaynaselma ❤️❤️❤️

A post shared by Dato' Fazley Yaakob (@fazleyyaakob) on

“Hari ni Payish & Piyash seperti biasa solat Jumaat dengan saya, kebetulan Papadik (Raf) mereka bersolat sekali walaupun dia sibuk dengan baby barunya.

“Payish & Piyash belum berkesempatan untuk berjumpa dengan Papadik nya untuk mengucapkan tahniah, jadi di tepi masjid pun jadilah. Congratulations again Papadik and Mummy Rose (Mawar Rashid),” tulisnya.

 

Rakaman video berdurasi 15 saat itu mengundang perhatian netizen yang rata-rata tersentuh hati melihat perhubungan kasih sayang yang ditunjukkan dalam keluarga berkenaan.

Jarang adik beradik cium. Apatah lagi lelaki!

Ciuman kasih sayang!

Kalau aku cium adik beradik, mau kena ‘bahan’!

Hebat didikan mak ayah!

Sangat tersentuh hati…

Cemburu tengok keluarga macam ni

Memang respek habis!

Sumber : Instagram Fazley Yaakob

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Trending