Connect with us

Selebriti

“Takde orang nak kat abang. Single macam ni la..” – Remy Ishak putus tunang?

Tanggal 1 Mei ini, genap dua tahun pelakon Remy Ishak mengikat tali pertunangan dengan wanita pilihan hatinya, Roszaliza Yusof.

Namun baru-baru ini, pelakon drama Pujaan Hati Kanda itu memberi bayangan seolah-olah  statusnya sudah kembali solo tanpa menyulam perhubungan cinta.

Menerusi satu sesi Instagram Live, pelakon berusia 36 tahun itu mengakui masih bujang apabila salah seorang peminat menasihati dirinya agar tidak menjamah makanan dengan kuantiti yang banyak.

Pertanyaan tersebut dibalas oleh Remy dengan mengatakan tiada masalah sekiranya berat badan bertambah kerana tiada siapa mahukan dirinya lagi.

“Takpe dik, takde orang nak kat abang dah. So abang okay jek, gemuk ke macam mana. Kalau handsome2 pun takde orang nak, so kita gemuk pun takpe la.

“Single kan macam ni la. Jual diri, promote diri nampak..” katanya.

Walau bagaimanapun, setakat ini tiada sebarang kenyataan rasmi mengenai status perhubungan mereka untuk diberitahu kepada peminat dan netizen.

Remy atau nama sebenarnya, Mohamad Zalimei Ishak dan wanita tersebut yang juga merupakan seorang pengasas produk kecantikan mengikat tali pertunangan pada Mei 2017.

Sumber : Instagram Remy Ishak

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending