Connect with us

Viral

Tengah bawa kereta, baru tersedar ‘si meow’ atas bumbung kereta

Kalau dah namanya kucing, kat semua tempat kalau boleh nak jadikan tempat duduknya. Kadang kala sampai tak sedar yang ada kucing berada kawasan berkenaan.

Terjadi satu kejadian yang agak melucukan, dimana secara tidak sedar gadis ini telah membawa kucingnya bersiar-siar yang sedang duduk santai atas bumbung kereta.

Relax betul kucing tu!

Dikenali sebagai Eva Martha Reeta, dia telah memuat naik satu rakaman CCTV di laman Twitter, untuk berkongsi mengenai kejadian yang berlaku.

Rakaman itu merupakan CCTV yang berada disekitar kawasan luar rumahnya.

“I was absolutely unaware of my cat on top of the car.” Jelasnya.

Selalunya turun je…

Eva turut menyatakan bahawa selalunya kucingnya akan turun bila bunyi sahaja enjin kereta. Namun, pagi itu lain pula jadinya.

Nasib baik Eva sedar mengenai perkara tersebut apabila orang ramai hon dan menunjukkan ada sesuatu atas bumbung keretanya.

Ramai betul yang terhibur.

Para netizen sangat teruja dengan kejadian berkenaan dan merasakan ia merupakan satu perkara yang lucu dan jarang berlaku.

 

Nama meow tu Cimek guys!

Takutlah tu! Nasib baik bunyi…

Ada letak background lagu Aladin.

Bertambah lucu, apabila video berkenaan telah diedit oleh Eva dan berlatar belakangkan lagu tema filem Alladin!

Jadi, korang lepas ni kalau nak keluar check lah dulu atas kereta tu. Mana tahu, ada barang yang berharga seperti wallet dan kunci tersalah letak disitu. Kan dah jadi satu hal lain pulak.

Sumber: Eva Martha Reeta.

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending