Connect with us

Trending

Terangi Aidilfitri korang bersama ahli keluarga dan insan tersayang dengan Vivo V15 & V15Pro

Bahang Hari Raya Aidilfitri kian terasa walaupun Ramadhan berbaki beberapa minggu lagi. Ramai yang dah mula berpusu-pusu untuk balik ke kampung halaman untuk berjumpa keluarga serta sanak-saudara.

Di kampung, korang ternampak gambar-gambar lama yang digantung pada dinding. Sekeping gambar sememangnya menyimpan seribu cerita. Bagaikan satu tradisi bagi semua ahli keluarga berkumpul untuk bergambar bersama-sama.

Zaman dulu, kamera yang menggunakan kodak menjadi pilihan. Tapi prosesnya remeh dan mengambil masa yang agak lama. Kepingan gambar yang dah dicuci pula boleh lusuh dan hilang.

Raya lebih riang dan bermakna dengan Vivo V15 & V15Pro

Sekarang, korang boleh rakam setiap detik kebahagiaan bersama insan tersayang dengan telefon pintar. Mahukan gambar yang jelas dan cantik? Telefon pintar Vivo siri V15 dan V15Pro ada untuk membantu korang.

Spesifikasi kamera terbaik menghasilkan gambar yang jelas dan terang

Kenapa perlu bersusah-payah untuk membeli kamera yang mahal sedangkan Vivo V15 dan V15Pro boleh menghasilkan gambar dengan kualiti yang serupa. Paling menarik, kamera hadapan dengan 32MP ini boleh dinaikkan tau!

Paparan skrin Ultra FullView pula menambahkan keluasan perspektif penglihatan. Barulah best untuk berswafoto bersama keluarga dan rakan-rakan sempena raya ni.

Kamera yang dilengkapi Triple AI, 8MP AI Super Wide-Angle, dan 5MP Depth membolehkan korang untuk rakam setiap detik keseronokan dengan lebih terang dan jelas. Nak bergambar pada waktu malam pun tak ada masalah tau.

Rona warna berani serlahkan lagi keunikan V15 & V15Pro

Vivo V15 dan V15Pro juga didatangkan dengan pilihan warna yang menarik. Rona warna yang bercirikan futuristik akan membuatkan telefon pintar korang lebih menyerlah. Barulah matching dengan baju raya yang lip lap tu.

Selain itu, siri Vivo V15 dan V15Pro juga didatangkan dengan 8GB RAM dan 128GB kapisiti simpanan dengan bateri 4,000mAh yang tahan lebih lama. Jadi, korang tak perlu risau untuk bergambar berkali-kali, sepanjang hari.

Telefon pintar Vivo V15 dan V15Pro semestinya dapat memeriahkan lagi raya korang bersama ahli keluarga, sanak-saudara dan insan tersayang. Riang ria di hari raya dengan Vivo V15 dan V15Pro.

 

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending