Connect with us

#pop

“Untuk bunuh saya secara halus..” – Gara2 dengki, ibu Aliff Syukri disihir!

Bukan mudah untuk bergelar usahawan perniagaan sehingga memiliki empayar sendiri, ada sahaja ‘mata dan hati’ akan berasa dengki dengan kejayaan yang diperolehi.

Itu terjadi kepada ibu usahawan kosmetik dan selebriti, Alif Syukri iaitu Rozita Ibrahim apabila mendedahkan dia telah disihir kerana terdapat enam ekor jin yang dihantar ke dalam badannya.

Menerusi rakaman video yang dimuat naik, wanita yang lebih mesra dipanggil Bonda itu kelihatan menjerit dan meronta ketika melakukan kaedah perubatan Islam.

View this post on Instagram

Sihir utk bunuh sy secara halus 6 jin dihantar dlm badan sy berusia 175 tahun ( pesakit xleh kontrol diri masa tu wlu zikir dm hati sbb jin tu sakit dn panas akn bersoal jawab dgn mualij) . Video full kat you tube sy Rozita ibrahim, selepas rukyah jin tu akn cakap melalui pesakit dgn mood berbeza2 ..Sy tunjuk diri sy wlu sy boleh ambik ramai testimoni sebenarnya tp xnak buka aib orang . Ahad lepas kami Test Mualij , Staf dn sy pun xtahan masa tu staf & sy x bangun sampai hari ni muntah dn kelaur darah. . Suami sy merata ubat org sampai dok Australia pun panggil ( suami sy dh x aktif mcm dulu sekadar bantu org saja ..wlupun rukyah dia sangat ramai yg suka) . Istilah ganguan frequency negative ialah ganguan makhluk halus menyebabkan . Roh sakit > ( sbb kita xjaga amal atau terlebih ketawa, khayal sedih itu x dibolehkan ) . dan roh disakiti > ( disihir atau dikuasai oleh saka keturunan , makhluk hinggap jin asyik dn sebagainya) . 2 benda berbeza antara Jasad ( nampak dr segi logik akal ) dn roh ( xnampak logik akal manusia ) ..yg kendali atau drive badan mansia ialah roh sbb tu roh perlukan makanan dn kekuatan..Ada penyakit yg blh dilihat dgn mata kasar dn penyakit yg x blh dilihat dgn mata kasar.. Al Quran menceritakan semua ttg roh dn ubat pd penyakit manusia..Kebesaran Ilmu Allah luas xtercapai dek akal jugak pun.. . nak cari testimoni utk perubatan islam mmg sy x sampai hati nk tunjuk orng punya, selama ini sgt byk bila suami sy buat rawatan xnak mengaib kan org . Ahad lepas sebenarnya adalah menguji mualij dn kebetulan sy dn qistina mmg ada gangguan benda tu kasi kesan pd kami ( bukan lakunan ya) Jadi, ini adalah salah satu kebesaran Allah bahawa roh kita patut dijaga dgn zikrullah.. bila kita terleka walau sekejap pun.. benda itu akan menghancurkan bdn.. walaupun org itu hafaz Al Quran.. imam besar sekali pun.. tetap diganggu dn disihir.. . Kalau kita lihat kpd sejarah Rasulullah SAW pun di sihir.. zaman skrg mmg modern.. tapi terlalu ramai org kembali kpd sifat jahiliah.. dengki yg sanggup merosakkan kehidupan org lain.. matikan org pun sanggup sbb x dpt dikesan dek undang2 dn polis ..

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

“Sihir untuk bunuh saya secara halus, enam jin dihantar dalam badan saya berusia 175 tahun,” tulisnya.

Menurut Bonda, dia menegaskan sesi rawatan itu bukan lakonan sebaliknya mahu membuktikan bahawa individu yang menghafal al-Quran juga tetap diganggu dan disihir oleh pihak tertentu.

View this post on Instagram

Sy dgn abang aji Test Mualij 10 orang ..Sy lbh kpd interview basic yg company JRM perlukan berkaitan gaji dn mahir ialah suami sy lah ttg rukyah ( sy xpandai) . Susunan bacaan yg dia nk tau cara kaedah & bacaan yg dipakai, Test utama pd Qis dan Icah ..tp sy dn Qis yg kena teruk akhirnya . Sy xtau yg sy juga ada gangguan ptutlah 2 bulan lepas sy rasa berat belakang . Semasa dibacakan pesakit xkan boleh kontrol pelakuannya sbb Makhluk yg mengacau x tahan, dibacakan ayat pembakar , memujuk , mengikat . Sy dh biasa tengok abang aji merubat sejak 15 tahun lalu ( bila test mualij sy xsangka sy kena semalam dn lesu macam kena hiris2 badan lepas kena rukyah , kini sy masih lemah) . Sy x perlu citer apa punca atau sebagainya memadai utk test utk cari yg terbaik mualij yg akn mengubat rukyah surau rumah hutan ini . Kamis ni bermula sesi rukyah dn diutamakan pd penginap rumah hutan ( lepas rukyah badan sgt sakit dn x berdaya )

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

“Ini adalah salah satu kebesaran Allah bahawa roh kita patut dijaga dengan zikrullah. Bila kita terleka walaupun sekejap, benda itu akan menghancurkan badan,” katanya.

Posting berkenaan membuatkan netizen meremang bulu roma yang rata-rata mencemuh perbuatan terkutuk itu dan mendoakan agar kita semua dilindungi daripada kuasa jahat yang menyeksakan.

Patut la muka Bonda berubah!

Meremang bulu roma saya!

Jaga diri baik2 Bonda!

Semoga kita semua dilindungi

Pengalaman masing2…

Amalkan baca ayat…

Kejam si pelaku tu!

Tonton video penuh :

Sumber : Rozita Ibrahim

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook

Trending