Connect with us

Selebriti

“Suami saya teraju utama drama, bukan pelakon…” -Sheila Rusly perli Janna Nick ke?

Hubungan rapat antara pelakon Janna Nick dan pengarah terkenal Sheila Rusly sememangnya telah diketahui ramai, apabila kedua-dua selebriti ini dahulunya kerap memuat naik foto bersama di Instagram masing-masing.

Namun sejak kebelakangan ini, Janna Nick dan Sheila Rusly dilihat tidak lagi memuat naik foto bersama, walaupun mereka berdua sedang mempromosikan tayangan drama Leftenen Zana.

Suka tengok Sheila dengan Janna dulu…

Perkara tersebut telah mengundang spekulasi peminat tentang kedinginan hubungan mereka. Walaupun sebelum ini telah bertiup kencang khabar angin hubungan dingin mereka, namun ia dinafikan oleh kedua-dua pihak.

Kapsyen di IG seakan memerli?

Baru-baru ini, Sheila Rusly telah memuat naik foto mempromosikan drama Leftenan Zana di Instagramnya.

Namun kapsyen daripada pengarah berusia 47 tahun itu telah mengundang spekulasi daripada peminat yang mendakwa pengarah itu seakan memerli Janna Nick.

You peneraju utama bukan pelakon

I tak perli siapa2 pun!

Kapsyen daripada Sheila Rusly telah menerima komen daripada netizen yang menganggap pengarah itu memerli Janna Nick dan tidak bersetuju dengan caranya itu.

Mereka menyifatkan tindakan Sheila seperti tidak sopan dan berharap pengarah itu menghentikan kenyataan yang seakan memerli pelakon itu. Namun ia dinafikan oleh Sheila yang menjelaskan kapsyen itu tidak ditujukan kepada Janna Nick dan ia bersifat umum.

Releks la, sis tak mention pun sesiapa…

Namun ada juga peminat yang berpendapat bahawa kapsyen daripada pengarah itu tidak ditujukan kepada sesiapa dan ia bersifat umum.

Betapa payahnya Zana…

Di laman Instagram Janna Nick, pelakon itu juga ada memuat naik kapsyen yang menjelaskan jerih perit semasa penggambaran drama Leftenan Zana di bawah arahan JS Picture.

View this post on Instagram

saksikan betapa payah nya ZANARIAH NAK JADI LEFTENAN ZANA… segalanya bermula 9 malam ni… di @tv3malaysia ! rasa sebak sebab tak sangka keperitan,kepayahan dan kesusahan yang saya lalui dah sampai ke PENGHUJUNG!!! satu pengalaman dan pengajaran yang tak mungkin dapat dijual beli… setinggi-tinggi penghargaan dan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan… production: @realjspictures producer: @sheilarusly_jspictures director: @jinggo_jspictures asst director: @hamdan_yasin conti: @aen_kdin DOP & technical team makeup: @naomilarra wardrobe: @enapakwan casts: @tunkuhanis @redzarosli @hairie_othman @sheilarusly_jspictures @amalinaarham @enapakwan @izzatmushtaq @nazrief_nazri @ameerul_asyraf dan tak lupa pegawai-pegawai yang membantu serta rakan-rakan pegawai kadet saya…. Bismillahirahmanirahimmm…. #LEFTENANZANA #inirealitibukanlakonan #betulbetuljadiaskar

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Rindu nak tengok Janna dengan sis macam dulu…

Di Instagram Janna pula, peminat turut mengaitkan isu tersebut apabila nama akaun Sheila Rusly telah ditagĀ oleh netizen. Mereka menyatakan kerinduan untuk melihat kemesraan terkini pengarah terkenal itu dengan Janna Nick.

Sebagai peminat janganlah cepat membuat spekulasi dan tohmahan jika tidak mengetahui cerita sebenar. Semoga hubungan baik Sheila Rusly dan Janna Nick sentiasa mekar.

Sumber : Instagram Sheila Rusly

Komen

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ikuti kami di Facebook


Trending